Yoghurtbrood met kruidenkaas en gerookte zalm
En dan nu de topping voor op het heerlijke zelf gemaakte yoghurtbrood. Eigenlijk gewoon een klassieker. Zalm en kruidenkaas. Maar nog lekkerder door het friszure yoghurtbrood waarop je het serveert. Gegarandeerd succes!
Hier vind je het recept voor het maken van het yoghurtbrood.
Bij dit recept geen uitgebreid verhaal of praatje over voedingsstoffen. Ik heb wat weinig tijd vandaag. We gaan keuken-shoppen! En dit yoghurtbrood met kruidenkaas en gerookte zalm is een heel simpel recept. Ik heb wel een aantal smakelijke beelden gemaakt :-) en gesmuld van deze heerlijke lunch!
Yoghurtbrood met kruidenkaas en gerookte zalm
Toevoegen aan ‘Mijn Recepten’Dit recept is voor: 4 porties
Dit heb je nodig
- 4 yoghurtbroden
- 4 el kruidenkaas
- 200 gr gerookte zalm
- 2 el kappertjes
- 4 takjes verse dille
- 1 snufje grove peper
- 1/2 rode ui
Zo maak je het
- Besmeer de yoghurtbroden met een laagje kruidenkaas
- Verdeel de gerookte zalm erover
- Snijd de ui in dunne halve ringen en verdeel over de zalm
- Strooi de kappertjes erover
- Verdeel de verse dille over de broden
Print dit recept
Porties: 4
Hallo omdat mijn schoonzus geen meel mag heb ik dit recept aangepast en pitten en zaden fijngemalen dit krijg je nooit zo fijn als meel (misschien toch wel in de koffiemolen)maar verder heb ik me aan de ingrediƫnten gehouden om ze enigzinds even groot te houden afgemeten met een ijslepel in de pan voorzichtig platdrukken zelfde baktijd..Af laten koelen op een rooster als ze afgekoeld zijn zijn ze knapperig ik heb jullie zalmtopping genomen het was een schot in de roos heerlijk waren ze!!!