Komkommer feta hapje
Een lekker fris hapje voor een gezellige avond, feest of dikke party? Deze komkommer feta hapjes zijn een aanrader. Het is een torentje van komkommer en feta met daarop zwarte olijf, semi-gedroogde tomaat en krulpeterselie. Simpel, snel en lekker.
Makkelijk tapas hapje
Deze kleine torentjes zijn lekker makkelijk om te maken. Kies voor een stevige feta soort, niet eentje die helemaal verkruimelt. Dan kun je er goed platte vierkantjes van snijden.
De houten prikkertjes heb ik bij de Xenos gekocht. Ze hebben in dezelfde stijl ook hele leuke kleine houten lepeltjes.
De semi-gedroogde tomaatjes kun je ook zelf maken, als je er zin in hebt. Zie hier het recept. Je moet even wachten, maar het kost je totaal geen moeite.
Ik heb ook nog leuk nieuws. We. gaan. op. wintersport.!
Totaal niet relevant om dat te vertellen bij dit leuke hapje. En het is helemaal niet logisch om op vakantie te gaan. We zouden ook niet gaan. Vanwege de verbouwing. Maar die verbouwing duurt zo verrekte lang!
En dus hebben we een klein tussendoortje geboekt. 4 dagen naar de sneeuw. Dat wilde ik even met jullie delen. Daar proosten we op met een komkommer feta hapje!
Komkommer feta hapje
Toevoegen aan ‘Mijn Recepten’Dit heb je nodig
- 1 komkommer
- 100 gr feta - stevige
- 6 zwarte olijven
- 6 semi gedroogde tomaatjes
- krulpeterselie - vers
Zo maak je het
- snijd de komkommer in vier stukken en snijd vervolgens de schil eraf zodat er een vierkant ontstaat, snijd hier vierkante plakjes van
- leg de plakjes komkommer op een bord of schaal
- snijd de feta in vierkante plakjes en leg ze op de komkommer
- snijd de olijven en de semi gedroogde tomaatjes doormidden en leg ze op de feta
- voeg tot slot een plukje krulpeterselie toe