250 gezonde recepten, wauw, dat zijn er nogal wat! In onze 50x reeks hebben we inmiddels 5 kookboeken geschreven. Ieder boek bevat 50 heerlijke, gezonde en makkelijke recepten die je helpen om een gezonde leefstijl te realiseren in een druk leven. We gebruiken geen ingewikkelde recepturen of moeilijk verkrijgbare producten. Gewoon gezond eten zonder poespas, maar wel verrassend lekker! En je hoeft geen keukenprinses te zijn om de gerechten te bereiden.

50x lunchen zonder brood

50x lunchen zonder brood

Klik hier om 50x lunchen zonder brood te bestellen

50x lunchen zonder brood zit boordevol inspiratie voor makkelijke, gezonde salades voor thuis, op het werk en onderweg. Simpele en gezonde recepten met ingrediënten uit alle seizoenen en geschikt als lunch, maaltijdsalade of bij een picknick. Makkelijk te bereiden en mee te nemen! Met de praktische recepten en handige tips willen we jou helpen om op een eenvoudige manier gevarieerd te lunchen.

‘Het leuke aan dit boek vind ik de tips die de auteurs geven. Welk eetgerei je bijvoorbeeld mee moet nemen als je de salade op je werk maakt, maar ook de alternatieven voor als je een ingrediënt niet lust of als het bijna niet te krijgen is door het jaargetijde.’ – Gezondheid&Co

50x avondeten zonder vlees

50x avondeten zonder vlees

Klik hier om 50x avondeten zonder vlees te bestellen

In 50x avondeten zonder vlees vind je 50 vegetarische, makkelijke, lekkere en gezonde hoofdgerechten die binnen 30 minuten op tafel staan. Van volkoren plaatpizza met groene asperges, gestoomde groenten met paprikadressing en kokossoep met vegetarische kipstukjes tot buddha bowl. Met voor de hand liggende ingrediënten, die gewoon verkrijgbaar zijn bij de lokale supermarkt. Voor mensen met een druk leven, een gezin, duo of solo; vaker vegetarisch eten is voor iedereen een goed idee!

Elk recept is simpel te maken en is verrassend lekker. We zijn pas gestopt met vlees eten maar door deze recepten mis je het totaal niet! Ook is het boekje niet te groot en te dik dus makkelijk te gebruiken in de keuken en de beschrijvingen van de recepten zijn kort. Dus echt een aanrader! – Nathalie

50x meer lunchen zonder brood

50x meer lunchen zonder brood

Klik hier om 50x meer lunchen zonder brood te bestellen

Ben je uitgekeken op die eeuwige boterham tijdens de lunch? Of wil je meer groenten eten op een dag?  In deze opvolger van bestseller 50x lunchen zonder brood vind je nóg meer inspiratie voor de lunch zonder brood, to go of at home.

Goedgevulde soepen, lekkere wraps, tortilla’s vol groenten en andere gerechten, stevig en licht, warm en koud. Van rodebietenwraps met cottagecheese, avocado, puntpaprika en kikkererwten, lauwwarme couscoussalade met granaatappel en een omelet met paprika en paddenstoelen tot pompoengembersoep. De gezonde, voedzame en snelle recepten in 50x meer lunchen zonder brood geven je genoeg energie voor de hele middag!

50x Lekker gezond & betaalbaar

50x lekker gezond en betaalbaar

Klik hier om 50x Lekker gezond & betaalbaar te bestellen

Gezond eten duur? Nee hoor, met de 50 makkelijke recepten in ons kookboek 50x Lekker gezond & betaalbaar laten we voor eens en voor altijd zien dat bewust koken ook nog eens ontzettend betaalbaar is. Wie slim koopt en slim kookt, eet elke dag een verse, voedzame en snelle maaltijd binnen budget. En wie goed voor zichzelf zorgt, kan de wereld aan!

Super leuk boek met hele lekkere ideeën om gezonde gerechten te kunnen maken! We zijn er erg blij mee. Het is zeker een aanrader voor mensen die lekker gezond en gevarieerd willen eten.

Wrap it up! 50x gezonde wraps voor ontbijt, lunch & diner

50x gezonde wraps voor ontbijt, lunch & diner

Klik hier om Wrap it up! te bestellen

Een keer iets anders dan die brave boterham met kaas of het klassieke AGV’tje? Dan is een wrap de uitkomst! Of het nu met een volkorentortilla of ijsbergsla als basis is, ’met ei voor in de ochtend of ’s avonds met andere eiwitten: een wrap is supermakkelijk te vullen met lekker veel groente. En ook nog eens heel handig mee te nemen naar school, kantoor of de sportschool.

Wat een leuk boek is dit vol met lekkere en makkelijke recepten. Inmiddels 3 soorten wraps gemaakt. Ideaal voor werk en even iets anders dan een boterham met kaas. Een aanrader!

250x gezonde recepten

Al meer dan 10 jaar delen we gezonde recepten om mensen te inspireren. Wil je weten hoe het begon en wat we nog meer doen? Lees dan deze blog.

Wij zijn niet de enigen in onze familie die anderen online inspireren. Terwijl wij gezonde recepten delen, laten mijn (schoon)ouders Petra en Erik, beiden in de zestig, zien hoe het is om het roer volledig om te gooien. Ze waren toe aan verandering, verkochten hun huis, kochten een camper en bereiden zich nu voor op een reizend leven. In hun laatste vlog geven ze 5 exemplaren van ons nieuwste kookboek Wrap it up! weg aan hun volgers. Heb jij ook wel eens de droom om het anders te doen? Neem dan zeker een kijkje op hun YouTube-kanaal Campeer&meer voor inspiratie!