Het is bijna zover: ons nieuwe boek Wrap it up! ligt vanaf 17 september in de winkels. Je kunt hem nu al reserveren zodat hij als eerst bij jou op de mat valt. Wrap it up! staat vol met 50 gezonde wraps voor ontbijt, lunch & diner. We gebruiken volkoren wraps, groentewraps en we hebben een paar receptjes toegevoegd om je wraps zelf te bakken. Vega, vegan, low carb of glutenvrij? Het zit er allemaal in. We hebben zelfs een paar kidsproof wraps voor in de lunchtrommel toegevoegd.

Heb je ook zin om de gezonde vibe na de zomervakantie weer helemaal op te pakken?

Reserveer dan snel jouw exemplaar van Wrap it up!

Wrap it up!

50x gezonde wraps voor ontbijt, lunch & diner

Een keer iets anders dan die brave boterham met kaas of het klassieke AGV’tje? Dan is een wrap de uitkomst! Of het nu met een volkorentortilla of ijsbergsla als basis is, ’met ei voor in de ochtend of ’s avonds met andere eiwitten: een wrap is supermakkelijk te vullen met lekker veel groente. En ook nog eens heel handig mee te nemen naar school, kantoor of de sportschool. 

Wraps maken voor ons nieuwe boek Wrap it up!

Over het maken van dit boek

Wrap it up! 50x gezonde wraps voor ontbijt, lunch & diner is onze negende kookboek. Het was een groot feest om 50 gezonde wraprecepten te bedenken, te stylen en te fotograferen. Uiteraard heeft Sven weer alle foto’s gemaakt en zoals je van ons gewend bent, is er een foto bij ieder recept. Zo zie je precies wat erin gaat en hoe het gerecht eruitziet na bereiding. We halen geen trucjes uit: what you see is what you get. Daar houden we van! Simpel, voedzaam en gewoon hartstikke lekker.

preview pindakaaswraps met banaan uit Wrap it up!

Voor ons nieuwe boek hebben we samengewerkt met Studio op Smaak en we zijn echt mega trots op het resultaat! Ons boek wordt uitgegeven door Kosmos uitgevers.

Klik hier om het inkijkexemplaar te bekijken.