Amuse met zalm
Deze week een amuse met zalm. Vorige week maakte ik een amuse met garnalen. Met het goede voornemen om vaker vis te eten, dit keer een amuse met gerookte zalm. En wat past er beter bij gerookte zalm dan kruidenkaas?
Amuse met zalm serveren
Een amuse kun je serveren op een amuselepel. De amuselepels op de foto hebben wij een keer gekregen, dus we hebben geen idee waar ze vandaan komen. Maar je hebt een grote kans om een setje amuselepels te scoren bij de Blokker, Xenos of online bij Bol.com.
Volgende week maken we een amuse met vlees.
Hebben jullie nog een ingrediënt in gedachten waar we echt een amuse mee moeten maken?
Amuse met zalm
Toevoegen aan 'Mijn Recepten'Dit recept is voor: 6 porties
Dit heb je nodig
- 1/6 Rode ui
- 50 gr Gerookte zalm
- 20 gr Kruidenkaas
- 30 Pijnboompitten
- 6 plukjes Tuinkers
- Peper - naar smaak
Zo maak je het
- Snipper de rode ui
- Snijd de gerookte zalm in 6 plakjes en leg deze op de amuselepels
- Brokkel de kruidenkaas in 6 blokjes en leg deze op de zalm
- Leg de stukjes rode ui en de pijnboompitjes erbij
- Maak de amuse af met een plukje tuinkers en wat grove peper
Print dit recept
Porties: 6
Het is jammer dat er geen khd bij vermeld staan.
Heb diabetes 1 en moet toch spuiten voor khd.
Hoi Marian, het staat op de planning om dit toe te voegen. Omdat het heel veel werk is om het voor alle recepten uit te rekenen kan ik nog niet zeggen wanneer. Stay tuned ;-)